Yağ Yakımı Hakkında Bilinmesi Gerekenler ve Sabah Kardiyosu

Yağ Yakımı Hakkında Bilinmesi Gerekenler ve Sabah Kardiyosu 20 Aralık 2015

Yağ Yakımı Konusunda Püf Noktaları İçeren Haber.

Bu haberimizde sizlere diyet ve yağ yakımı hakkında büyük bilgiler vereceğimizin müjdesini veriyoruz.Çoğu insanın karın ve basen bölgesindeki yağlanmadan şikayetçi olduğunu bilmekteyiz. Bizlerde bunun için sizlere muhteşem bilgiler sunacağımız bir yazı hazırlamak istedik. Yazımızın devamını dikkatle okumanızı tavsiye ediyoruz. 

Yağ yakımı için püf noktalar ve altın kurallar.

1. Beslenme: Evet arkadaşlarım ve kardeşlerim hepimizin bildiği gibi yağ yakmanın temelini beslenme oluşturuyor. Sizler istediğiniz kadar egzersiz yapın, mekik çekin, koşun fakat sizler beslenmenizi dikkat etmediğiniz sürece o yağlarınız yanmayacak...Gelelim beslenme konusundaki önemli bilgilere. Hayatınızdan yağı tamamen çıkartın demiyoruz. Yemeklerinizde kaliteli yağlar olarak zeytin yağı, hidnistan cevizi gibi sizlere faydası olabilecek yağları kullanabilirsiniz.Fakat aşırıya kaçmayacak şekilde. Günlük yağ ihtiyacınızı kuruyemişlerden ve zeytin yağından karşılayabilirsiniz.

Karbonhidrat ihtiyacınızı artık şekerden karşılayı unutun. Evet arkadaşlar artık basit karbonhidratlardan uzaklaşmanın zamanı. Ekmek gibi çikolata, cips, tatlı, şeker içeren içecekler, bisküvit gibi ürünlerden uzak duracaksınız. Karbonhidrat ihtiyacınızı sabahları yulaftan ve diğer öğünlerinizide esmer pirinç yada bulgurdan karşılamanızı öneriyoruz. Tabiki miktarlar sizin boyunuz ve kilonuz ile değişiklik gösterebilir. Günlük kalori ihtiyacınızın 600-700 kalori altında diyete başlamanızı öneriyoruz ve kalori ihtiyacınızı herhangi bir arama motoruna yazarak hesaplayabilirsiniz. 

Gelelim Proteinlere; Günlük almanız gereken protein miktarı kilonuz başına en az 1-1,5 gr arasınad olması gerekmektedir. Eğer protein ihtiyacınızı karşılamazsanız yağ yakımı sırasında kas kaybetme ihtimali ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu kas kaybını minimuma indirmeniz için sizlere proteinli beslenmenizi öneriyoruz. Tavuk göğsü, yumurta, yağsız et, ve abartısız şekilde bakliyatlar ( bakliyatlar karbonhidratda içermektedir ). 

2. Kardiyo: Evet arkadaşlar kardiyo yaparak yağlarınızdan daha hızlı kurtulma şansıona sahip olacaksınız. Bizler sizlere sabah kardiyosu yapmanızı öneriyoruz. Çünkü sabahları uyandığınızda vücudunuzdaki ünsilin seviyesi oldukça alt seviyedir ve attığınız her adımda yağ yakabilecek maksimum seviyedesenizdir. Sabahları yapılacak 20-30 dk lık kardiyo ile yaklaşık olarak 200 kalori harçayabilir bu kaloriyide sadece yağlardan karşılayabilirsiniz. 

3. Ara Öğünler: Arkadaşlar ara öğünlerde yeşilçay içmenizi tavsiye ediyoruz. Son yıllarda doktorların ve diyetisyenlerin önerisi olan yeşil çaylar metabolizmanızı hızlandırarak yağ yakma hormonlarınızı aktif hale getirmektedir. Yağlarınızı yakmanızı hızlandırmak için günde en az 2 bardak yeşil çay içmenizi öneriyoruz.

Bu yazımızda yazdığımız herşeyi birebir uygularsanız yağlarınızdan en kısa sürede kurtulacaksınız. Kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın. İyi Sporlar....
  • Beğen
    0
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha