Kara Sevda Dizisi Ekrana Kilitledi

Kara Sevda Dizisi Ekrana Kilitledi 16 Ekim 2015

14 Ekim 2015'de izleyici ile buluşan Kara Sevda dizisi izleyicileri ekrana kilitledi



Dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı bir genci canlandıran Burak Özçivit ( Kemal ) Üniversite son sınıf Maden Mühendisliği öğrencisidir. Babası mahalle berberi olan Kemal Üniversite öğrencisiyken toplu taşımaya ilk defa binen Nihan ile mucizevi bir şekilde tanışmaktadır. Daha sonra birbirlerine tutku ile bağlanan bu iki genç için bundan sonra olacaklar hiçde kolay olmayacaktır.

Kemal'in ailesinin ekonomik durumu oldukça standart fakat Nihan oldukça zengin bir ailenin kızıdır. Bu ikili imkansız bir aşk için yola çıksada Nihan'ın ailesi bu durumdan oldukça rahatsız olacaktır. Ailesi Nihan'ı Emir Kozcuoğlu isminde zengin bir iş adamı ile evlendirmek istemektedir. Fakat Nihan buna her fırsatta karşı gelmektedir. Emir Kozcuoğlu, Nihan'ın bu hayattaki en değerli kıldığı kardeşine bir tuzak kurarak birini öldürmesine sebep olmaktadır. Bu olayıda gizli tutmak içinde Nihan ile evlenmek istemektedir. Nihan, Emir Kozcuoğlu ile evlenmek zorunda kalarak Kemal'den ayrılır. Kemal ise Zonguldak'ta bir maden ocağında işe başlamaktadır. Kemal Kısa sürede Maden Ocağının ortağı olacaktır ve zengin bir iş adamı olarak Emir Kozcuoğlu'nun karşısına çıkacaktır. 

İzleyicileri fazlasıyla heycanlandıran Kara Sevda bir sonraki bölümü ile insanları tekrar ekrana kitleyecekmiş gibi gözüküyor.



 
  • Beğen
    5
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha