Delibal Filmi Klip izle

Delibal Filmi Klip izle 14 Aralık 2015

Delibal Filmi için çekilen özel klip yakında sizlerle

Başrollerini ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ile güzel oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu'nun oynadığı Delibal filminden olay klip klip yolda!

Yönetmenliğini Ali Bilgin gibi ünlü yönetmenin üstlendiği film için Çağatay Ulusoy Sezen Aksu'nun özel stüdyosuna girdi. Çağatay Ulusoy'un seslendirdiği, sözlerini Sezen Aksu'nun yazdığı, müziğini ise Sezen Aksu ve Ozan Bayraşa'nın üstlendiği ''Mutlu Sonsuz'' adlı şarkının klip çekimleri başladığı gibi bitti. Filmin baş kahramanı Barış'ın, Füsun'a düğün hediyesi olarak armağan edeceği ''Mutlu Sonsuz'' adlı şarkının klibi önümüzdeki günlerde seyirciyle buluşacak. Barış'ın görür görmez aşık olduğu Füsun'a uzanan yolda yaşadıklarını anlatacak olan yapım mutlu sonun evlilikle bitmediğini gösteriyor. Kariyeri için çalışan Füsun'a kavuşup kendine aşık ederek nihayetinde evlenmeyi başaran Barış sevginin getirdiği ağırlığı çok geç fark edebiliyor.

Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca; Hüseyin Avni Danyal, Mustafa Avkıran,Laçin Ceylan, Toprak Sağlam, Bahtiyar Engin, Barış Aytaç, Zafer Akkoyun ve Nazan Kesal rol alıyor. Film 25 aralık'ta vizyona girecek.


 
  • Beğen
    0
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha