Delibal Filmi Hd İzle

Delibal Filmi Hd İzle 29 Ocak 2016

Delibal Filmi Konusu

Kış aylarını daha sempatik yapan birçok unsur vardır. Sıcak evler, sıcak çaylar, kar ve sinema. Kış aylarının vazgeçilmez unsurlarından olan sinemaları artık evinizin konforunda ve rahatlığında yaşamak için sizleri hemen sitemize davet ediyoruz. Bu soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak Delibal izlenebilecek özel filmler arasında yer alıyor mesela, Ay Yapım ayrıcalığı ile sizler ile buluşan bu harika aşk ve dram filmi farklı müzikleri ile de gündeme gelen özel bir yapım.

Sizler için en iyi ve güncel filmleri derleyen sitemizde sizler de çok farklı yapımları bulabilirsiniz. Yüzlerce filmden oluşan arşivimizi görmeden kesinlikle sinema izlemeye karar vermeyin. En özel yapımların buluştuğu sitemiz, çok farklı filmler ile sizlere eşlik edecektir. Farklı konusu ile sizlerin yüreğinize dokunacak olan Delibal izlenecek çok özel filmlerden sadece birisi. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Hüseyin Avni Danyal ve Laçin Ceylan yer alırken, yönetmenliğini ise Ali Bilge gerçekleştirmiş. 

Barış ve Füsun'un tutkulu aşkları evlilik ile noktalanır. Bu aslında sonun başlangıcıdır. Farklı ruh halleri ile bir sevginin ve aşkın nasıl kabusa döndüğüne sizler de şahit olacaksınız. Başlarda konusu klasik aşk filmi tadında olsa da ilerde sizleri çok değişik bir psikolojik durum bekliyor. Özel ve harika filmleri anında sitemizde izleyebilir, en etkili sonuçları hızlı şekilde alabilirsiniz. En özel keyifler için sizleri de sitemize bekliyoruz.
 
  • Beğen
    0
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha