Beren Saat Kösem Sultan Oldu

Beren Saat Kösem Sultan Oldu 20 Aralık 2015

Beren Saat, Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan Dizisine 7. Bölüm De Dahil Oldu

Muhteşem Yüzyıl dizisinin yeni sezonda ekranlara Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan olarak izleyicilerin karşısına çıkması tüm izleyicileri şaşırtmıştı. Muhteşem oyuncu kadrosu ile izleyicileri şaşırtan dizi Hülya Avşar, Ekin Mert, Kadir Doğulu ve daha bir çok ünlü ismi bünyesinde barındırıyor. Dizi başladığı tarihten itibaren Beren Saat ile Çağatay Ulusoy'un diziye belli bir bölümden sonra dahil olacağı dedikoduları başlamıştı. İzleyicilerde dolayısı ile dahada heyecanlanarak Beren Saat ile Çağatay Ulusoy'un diziye gireceği günü iple çekmeye başladı.

Uzun süredir hiç bir projede yer almayan Beren Saat'in diziye girip girmeyeceği belli olmadığı için izleyiciler bir hayli heyecanlanmıştı. Akıllarda olan tek soru acaba Beren Saat 7. bölümde diziye dahil olacak mıydı.

Dizi 6. bölümün sonunda Anastasia'nın odadan çıkması ile sona ermiş ve izleyicilerin aklında tek bir şey kalmıştı. O  da Beren Saat'in 7. bölümde diziye girecek mi sorusuydu. Dizi 6. bölümünün bitmesinin ardından Beren Saat'li 7. bölüm fragmanı ile izleyicileri bir hayli heyecanlandırdı. Dizinin 2 adet fragmanınıda sizler için burada paylaşıyoruz iyi seyirler diliyoruz.

Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan 7. Bölüm 1. Fragman



Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan 7. Bölüm 2. Fragmanı

  • Beğen
    0
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha